Vrei reducere 20% la prima comanda?

Aboneaza-te la newslette-rul Knit Happens! si ia-ti codul de reducere
Email address
Nume
Prenume
Ce ti-ar place sa creezi?

Intrebari generale

1Cum pot descarca instructiunile pentru un model de pe site?
Modelele prezentate pe site-ul www.irika.ro fac parte din kit-urile complete de tricotat si/sau crosetat. Astfel, instructiunile sunt incluse in kit-ul achizitionat impreuna cu materialele necesare pentru a le tricota si/sau croseta. Daca ati achizitonat un kit, instructiunile raman disponibile pentru descarcare din Contul Dvs. Acestea nu pot fi achizitionate separat in afara kit-ului.
2Cum pot alege firele potrivite pentru un model pe care-l am?
Daca aveti propriul model pe care doriti sa-l tricotati sau crosetati, gasiti specificatiile firelor recomandate in instructiunea de lucru. Filtrati firele aplicand urmatoarele criterii: tip de fibre din continut (de ex. bumbac 100%, amestec in 50% si bumbac 50%, etc.), lungime fir (de ex. 100 m, 120 m) si greutate ghem (de ex. 50 g, 100 g.). Daca aveti nevoie de asistenta in selectarea firelor potrivite, scrie-ti-ne pe help{at}irika.ro si va vom trimite recomandarile noastre.

Despre comenzi

1Cat timp dureaza pana imi primesc comanda?
Depunem toate eforturile ca sa avem stocuri suficiente pentru produsele prezentate pe site. Astfel, la plasarea comenzii veti primi un mesaj de confirmare cu termenul estimat de livrare, de regula 1-2 zile lucratoare. In eventualitatea stocului limitat sau lipsei anumitor produse, termenul de livrare poate fi extins pana la 10 zile lucratoare, fapt despre care veti fi informat si veti avea optiunea de a primi un discount de 3% pentru comanda prealabila a produselor care nu sunt la moment pe stoc, sau de a va anula comanda.
2Cum sunt ambalate produsele pentru livrare?
Pentru a proteja cat mai bine produsele in timpul transportarii, optam sa ambalam firele de tricotat in pungi vidate. Pentru despachetare, va recomandam sa intepati mai intai punga in cateva locuri pentru a permite accesul aerului si repozitionarea ghemelor in interiorul pungii, dupa care sa taiati cu grija o latura a pungii.

Despre produse

1Caut un produs anume - cum il gasesc mai usor pe site?
Pentru a gasi rapid un produs dorit, folositi campul de cautare din partea superioara a paginii unde veti scrie denumirea produsului cautat (de ex. Merino Extrafine, sau Andrele 5mm). Daca nu ati gasit ce cautati, va recomandam navigarea la sectiunea relevanta a site-ului, unde puteti aplica filtre de cautare pentru produse din diverse categorii (de ex. Fire sau Accesorii/Andrele). Nu ati gasit ce cautati? Scrieti-ne pe help{at}irika.ro ca sa va dam o estimare de timp si cost pentru o comanda speciala. Suntem intotdeauna gata sa extindem portofoliul de produse cautate de clientii nostri, de aceea vom fi bucurosi sa auzim doleantele Dvs.
2Ce este un kit?
Un kit reprezinta un ansamblu de componente si materiale necesare executarii unei lucrari - in cazul magazinului irika.ro, kit-urile reprezinta un set compus din instructiuni in limba romana pentru tricotarea sau crosetarea unui model anume, firele necesare pentru lucrarea acestui model, accesoriile recomandate (andrele, crosete, ace, etc.) si o sacosa de panza pentru pastrarea tuturor materialelor. Puteti opta pentru achizitionarea unui kit complet, cu fire si toate accesoriile necesare, sau pentru un kit de baza, care sa contina numai instructiunile si firele. Kit-urile de baza sunt indicate atunci cand aveti deja andrelele sau crosetele de dimensiunea necesara. La completarea kit-ului, alegeti produsele care va sunt necesare (firele sunt obligatorii, celelalte componente fiind optionale).
3Cum pot personaliza un kit?
Kit-urile de tricotat si crosetat disponibile pe site-ul irika.ro sunt selectate atent pentru a contine firele si materialele care se potrivesc cel mai bine modelului inclus. Atunci cand precautati un model, puteti alege din cateva variante de fire potrivite acestuia si dintre culorile disponibile in gamele de fire alese. Daca marimea care va intereseaza nu este disponibila in kit, puteti sa ne scrieti la help{at}irika.ro pentru o variatie personalizata de marime.