Vrei reducere 20% la prima comanda?

Aboneaza-te la newslette-rul Knit Happens! si ia-ti codul de reducere
Email address
Nume
Prenume
Ce ti-ar placea sa creezi?

Kit-urile disponibile in magazinul nostru contin instructiuni detaliate in limba romana, care au fost verificate, redactate si traduse cu mare atentie in baza modelelor elaborate de designeri profesionisti ce colaboreaza cu producatorii de top de fire de tricotat din Europa.


Modele de tricotat si crosetat

Adaugam in permanenta modele noi de tricotat si crosetat, care sa se potriveasca ultimelor tendinte de moda.

Modelele prezentate vin cu recomandarile designer-ilor pentru firele si accesoriile cu care se potrivesc perfect. Astfel, aveti siguranta ca proiectul ales va arata exact sau chiar si mai bine decat in imaginile de prezentare. Aveti intotdeauna optiunea de a va asorta culorile dupa preferintele proprii, si de a va alege tipul de andrele sau crosete cu care v-ati obisnuit sa lucrati - de bambus, de plastic sau de aluminiu. Instructiunile pe care le gasiti in kit contin o legenda a simbolurilor si termenilor folositi, iar in sectiunea Termeni si Definitii veti gasi explicatii sau tutoriale pentru a va ajuta pe parcus.

Va invitam sa va inspirati din diversele modele de tricotat si crosetat pentru haine, accesorii si proiecte simple, dintrun ghem, care nu va vor fura mult timp!