Montarea ochiurilor pe andrele - metoda pe 2 fire (alternativa metodei cu capat lung)


Metoda montarii cu 2 fire este una universala, dar potrivita in special cand aveti de inceput cu multe ochiuri pe un rand, ca sa nu mai fie nevoie sa estimati lungimea firului de lucru necesar montarii.

Inchiderea ochiurilor pe andrele


Urmariti acest video pentru a invata metoda clasica de inchidere a ochiurilor din ultimul rand tricotat. Pentru un aspect ingrijit si uniform al lucrarii, urmati modelul schemei de tricotat pentru randul pe care il inchideti.

Arm-crocheting sau crosetarea pe maini


Metoda crosetarii pe maini a devenit foarte populara, fiind usor de invatat si de aplicat. In mai putin de o ora se poate lucra o paturica de dimensiuni medii, pe fire super-groase din acril, lana sau amestec de fibre. Arm-crocheting este termenul inalnit mai des in tutoriale si pe site-urile dedicate.

Recomand exersarea pe un proiect mai mic - de exemplu un fular circular sau o pernita pentru pisica familiei :) Firele potrivite pentru arm-crocheting sunt cele din categoria Gigante, spre exemplu - Mammoth Extra-Chunky, Merino Gigant Superfin, sau X-treme.

Urmariti video-ul si dati-ne un mesaj daca aveti careva intrebari sau neclaritati.

Cusatura invizibila


Cea mai folosita metoda de conectare a pieselor tricotate sau crosetate, cusatura invizibila nu este dificila daca urmariti atent pasii de lucru.

Recomand folosirea unui ac pentru asamblarea tricotajelor, ales dupa grosimea firului de lucru, cum sunt acele din gama Katia sau Prym. Folosind aceasta metoda, puteti conecta atat pe verticala cat si pe orizontala, lucrand intotdeauna pe partea din fata a pieselor.

Urmariti video-ul si dati-ne un mesaj daca aveti careva intrebari sau neclaritati.