Vrei reducere 20% la prima comanda?

Aboneaza-te la newslette-rul Knit Happens! si ia-ti codul de reducere
Email address
Nume
Prenume
Ce ti-ar place sa creezi?

Livrare si plata

Produsele comandate sunt livrate prin companii de curierat agreate de Irika Knitting SRL (GLS, UrgentCargus, Prioripost, sau altele), oriunde pe teritoriul Romaniei. Pentru comenzi standard, este perceputa o taxa fixa de livrare, in valoare de 15 lei. Pentru comenzi voluminoase (mai mari de 10 kg), veti primi un calcul separat pentru costul livrarii.

Comenzile inregistrate pana la 14.00, de luni pana vineri, sunt expediate in aceeasi zi. Altfel, comenzile sunt expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Plata se poate efectua prin 3 modalitati:

  • ramburs catre curier;
  • cu card bancar – prin serviciul de plata PlatiOnline, urmand link-ul din cosul de comanda. Sunt acceptate spre plata cardurile Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro, plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele IRIKA.
  • prin ordin de plata, in contul RO15BTRLRONCRT0300977001 deschis la Banca Transilvania, pentru Irika Knitting SRL – daca optati pentru aceasta modalitate de plata, veti primi o factura proforma, in baza careia sa efectuati plata. Pentru optimizarea timpului de procesare a comenzii, Va rugam sa ne trimiteti o copie a OP-lui la knit.happens{at}irika.ro specificand numarul comenzii sau a facturii proforma.