Livrare si plata

Produsele comandate sunt expediate prin companii de curierat rapid, agreate de Irika Knitting SRL, oriunde pe teritoriul României. Pentru comenzi de până la 10 kg și mai mici de 300 RON, este percepută o taxă fixă de transport, in valoare de 18 lei. Pentru comenzi voluminoase (mai mari de 10 kg), veți primi un calcul separat pentru costul transportului. Comenzile mai mari de 300 RON cu livrare in România beneficiază de transport gratuit, prin bifarea opțiunii respective la etapa de finalizare a comenzii. Pentru livrări pe teritoriul altor state, vă rugăm să ne contactați pe email pentru a vă confirma costul și termenii de expediere.

Comenzile inregistrate pana la 12.00, de luni pâna vineri, sunt expediate in aceeași zi. Altfel, comenzile sunt expediate in următoarea zi lucrătoare.

Plata se poate efectua prin 3 modalități:

  • ramburs către curier;
  • cu card bancar – urmand link-ul din coșul de comandă. Sunt acceptate spre plată cardurile Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro, plata fiind realizată in condiții de securitate maximă, fără a se percepe vreun comision suplimentar. Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele IRIKA.
  • prin ordin de plata, in contul RO15BTRLRONCRT0300977001 deschis la Banca Transilvania, sau in contul RO41INGB0000999908306477 deschis la ING, pentru Irika Knitting SRL – daca optați pentru această modalitate de plată, veți primi o factură proforma, in baza căreia sa efectuați plata. Pentru optimizarea timpului de procesare a comenzii, vă rugam sa ne trimiteți o copie a OP-lui la knit.happens{at}irika.ro specificând numărul comenzii sau a facturii proforma.