Livrare și plata

Produsele comandate sunt expediate prin companii de curierat rapid, agreate de KATIA HOBBY SRL, oriunde pe teritoriul României. Valoarea minimă a comenzii este de 50 RON. Pentru comenzi de valoare mai mică, vă rugăm să contactați Serviciul Suport Clienți la 0744798008, prin telefon sau Whatsapp.

Transportul este gratuit pentru comenzile plătite cu cardul sau pentru cele in valoare de peste 150 RON (cu plata ramburs sau prin transfer bancar). Comenzile in valoare mai mică de 150 RON sunt livrate contra unei taxe fixe de transport de 18 RON, oriunde in România.

Pentru livrări pe teritoriul altor state, vă rugăm să ne contactați pe email pentru a vă confirma costul și termenii de expediere.

Comenzile inregistrate pana la 12.00, de luni pâna vineri, sunt expediate in aceeași zi. Altfel, comenzile sunt expediate in următoarea zi lucrătoare. Exceptie sunt perioadele de campanii nationale de reduceri și promoții (Black Friday, sarbatori de iarna, lichidări de stocuri) când timpul efectiv de livrare poate fi afectat de volumele mari de comenzi, până la 5 zile lucrătoare.

Plata se poate efectua prin 3 modalități:

- ramburs la curier;

- cu card bancar – urmand link-ul din coșul de comandă. Sunt acceptate spre plată cardurile Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro, plata fiind realizată in condiții de securitate maximă, fără a se percepe vreun comision suplimentar. Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele IRIKA.

- prin ordin de plată, in contul RO02BTRLRONCRT0573137701 deschis la Banca Transilvania, pentru Katia Hobby SRL. Pentru optimizarea timpului de procesare a comenzii, vă rugam sa ne trimiteți o copie a OP-lui la knit.happens{at}irika.ro specificând numărul comenzii.