Sari la conținut
Comandă telefonic 0744789008
ro-RO
RON
IRIKA
Montarea ochiurilor - metoda cu fir lung

Montarea ochiurilor - metoda cu fir lung

Pentru o margine mai stabilă, uniformă și estetică, recomandăm metoda de montare cu firul pus in 2, cu capăt lung (in engleză este cunoscut cu denumirea "long-tail cast on"). Această metodă este una din cele mai des folosite și este potrivită mai ales atunci cand nu ai nevoie să montezi multe ochiuri; lungimea capătului liber de fir se poate măsura reieșind dintr-o proporție de 3:1 (lungimea capătului de fir față de lungimea marginii pe care o dorești montată).

Daca ai nevoie să montezi un numar mare de ochiuri, folosește metoda cu croșeta sau metoda "ochi din ochi", prezentate pe blog și pe canalul nostru de YouTube.

Dacă ești incepător, ai grijă să nu tragi prea tare de capetele de fir, ca să nu strângi ochiurile prea mult pe andrea. Altfel, iți va fi dificil sa tricotezi ochiurile pe rândul următor. Ochiurile montate trebuie să fie suficient de lejere cât să lunece fără pea mult efort pe andrea.

    Produse recomandate

    Descoperă produsele care te pot ajuta să pui în practică ideile din acest articol! Vezi colecția noastră recomandată și găsește tot ce ai nevoie pentru a începe.

    Exemplu de titlu de produs

    Exemplu de titlu de produs

    Exemplu de titlu de produs

    Exemplu de titlu de produs

    Solutionarea Alternativa a Litigiilor Solutionarea Online a Litigiilor
    Drawer Title
    Produse similare